Jag samarbetar med företag och organisationer genom föreläsningar, workshops och handledning. Oavsett om ni önskar en workshop för att främja kommunikation och psykologisk trygghet i arbetsgruppen, en föreläsning om stress och nervsystemets påverkan på oss eller bemötande av syskonkonflikter så utformar jag uppdraget efter er förfrågan.

Exempel på tidigare samarbeten är;

-föräldragrupper med stödjande och avlastande fokus

-samarbetssamtal mellan arbetsgivare och anställda för att förbättra kommunikation

-föreläsning om Ätstörningar och dess påverkan på kroppen, familjen och Sociala aspekter

Tillgänglig för nya uppdrag och förfrågningar f o m November 2024

Varmt välkommen att kontakta mig på elinabonsdorff@gmail.com eller via kontaktformuläret med er förfrågan så återkommer jag till er

I höst finns möjlighet att delta i Workshop för tonårsföräldern – Hur balansera mellan tillit och kontroll?

Kämpar du i ditt föräldraskap med tonåringen? Upplever du eller ni utmaningar i att nå och förstå varandra? Har du en önskan om att få stöd och agera utifrån en säkrare plats i ditt föräldraskap?

Hur går workshopen till?

Vi möts i en mindre grupp en kväll varannan vecka där vi genom samtal, övningar och inslag av teori fokuserar på tonåringen och vilka utmaningar just du möter i föräldraskapet. Fokusområden är föräldraskap, kommunikation, neurovetenskap över tonåringens hjärna och anknytning.

För vem?

För dig med barn i tonåren, inga förkunskaper krävs. Jag utgår från där du är.

Syfte

Mitt syfte med workshopen är att ge dig ett tillfälle att stanna upp och öka medvetenhet om dig och din tonårings relation. Med stöd av kunskap, reflektion och övningar är min intention att ge dig en tydligare riktning och större trygghet i att balansera mellan tillit och kontroll.

När?

Varannan vecka med start v.37

På onsdagar mellan 18-20 på Hälsoskaparna i Strängnäs

Datum: Ons 11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11. Totalt 5 ggr.